O maşină a Poliţiei a fost implicată vineri într-un accident pe DN 1, aceasta ciocnindu-se cu un alt autoturism în timp ce depăşea coloana de autovehicule, pe contrasens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un echipaj de poliţie care se deplasa pe DN1 spre Sinaia, cu mijloacele acustice si luminoase pornite, la km 104+300m, în timp ce se afla în depăşirea coloanei pe contrasens, a intrat în coliziune cu un auto care cobora spre Ploieşti. Acest autoturism ar fi frânat, dar ar fi fost lovit din spate de un alt auto şi proiectat în autospeciala de poliţie. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale”, precizează IPJ Prahova.

Pe Valea Prahovei traficul este deja aglomerat încă de vineri dimineaţă, după ce cu o zi în urmă coloana de maşini s-a întins pe zeci de kilometri, poliţiştii intervenind pentru fluidizarea traficului.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.