Un marinar turc aflat în stare de inconştienţă a fost preluat vineri, de un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) de la bordul unei nave aflată în rada exterioară a Portului Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii ARSVOM au anunţat că vineri, la ora 11.15, Centrul Maritim de Coordonare (MRCC) a solictat intervenţia unei unităţi SAR din cadrul Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare pentru preluarea unei persoane rănite.
 
Astfel, la bordul navei tip „general cargo” Nihat K, sub pavilion Vanuatu, aflată în rada exterioară a Portului Constanţa, în zona 1 de ancoraj, un membru al echipajului, cetăţean de naţionalitate turcă, necesită îngrijiri medicale de urgenţă.
 
“Nava SAR Artemis din cadrul ARSVOM a pornit la ora 11:18 cu toată viteza către zona indicată. La ora 11:44 a ajuns în dreptul navei Nihat K, iar la ora 11:52 a preluat bolnavul la bordul navei SAR Artemis. Bărbatul a fost preluat în stare de inconştienţă, dar cu puls”, au precizat reprezentanţii ARSVOM.
 
Marinarul a fost preluat, la ora 12.17, din Dana de Pasageri, de către echipajul medical de ambulanţă şi transportat la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.