Un bărbat din judeţul Maramureş este cercetat penal după ce poliţiştii care au mers la locuinţa sa au găsit-o pe fiica sa în vârstă de 25 de ani ţinută în mizerie, având pe ea urme de fecale, necroze şi răni cu puroi. Bărbatul a devenit agresiv la vederea poliţiştilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ancheta în acest caz a început în 27 Aprilie, după ce asistenţii sociali de la Primăria Mireşu Mare, judeţul Maramureş, au anunţat poliţia că o tânără de 25 de ani este ţinută în mizerie de către tatăl său. Poliţiştii deplasaţi la locuinţa bărbatului s-au lovit iniţial de refuzul acestuia de a le oferi acces la fiica sa, spunând că aceasta nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Când a văzut că poliţiştii nu renunţă, bărbatul a devenit  agresiv. Tânăra femeie a fost găsită în casă. Avea necroze la piciorul drept, răni purulente şi urme de fecale.

Ea a fost dusă la Spitalul Judeţean din Baia Mare, unde a rămas internată, având nevoie de investigaţii medicale amănunţite. Tatăl femeii, care are 55 de ani, a fost şi el dus la spital, la Sighetu Marmaţiei. El este cercetat pentru infracţiunea de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.