Un bărbat aflat la volanul unei autoutilitare a fost agresat de două persoane pe fondul unui conflict mai vehi, pe o stradă din Şomcuta Mare, judeţul Maramureş. Unul dintre agresori a spart cu o bâtă un geam al maşinii, o persoană fiind rănită, iar poliţiştii au deschis dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 06 iunie a.c., la ora 13.19, poliţiştii din Şomcuta Mare au fost sesizaţi, prin plângere, de către un bărbat de 43 de ani din Buciumi, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe strada Republicii din oraş, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi  fost agresat fizic de către două persoane în vârstă de 23 şi 41 de ani”, a transmis, miercuri, IPJ Maramureş.

Sursa citată a precizat că unul dintre agresori a distrus cu o bâtă de lemn geamul portierei stânga-faţă a autoutilitarei, iar în urma celor întâmplate o persoană a suferit vătămări corporale la nivelul feţei.

”Totodată, cei doi bărbaţi de 23 şi 41 de ani, împreună cu o altă femeie de 42 de ani ar fi ameninţat persoana vătămată. În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe,  ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, anunţă Poliţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.