Mai multe persoane au fost rănite, duminică dimineaţă, după ce un podeţ pe care traversau s-a prăbuşit în localitatea Plopu, din judeţul Prahova, opt ambulanţe intervenind, la ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului. Printre răniţi sunt membri ai staff-ului de campanie al PSD, inclusiv candidatul pentru Primărie, Marin Teodor, actual viceprimar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, la ora actuală, zece persoane primesc îngrijiri medicale, după ce au căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri de pe podeţul prăbuşit.

La locul incidentului au sosit patru ambulanţe SMURD şi patru ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă pentru a-i îngriji pe răniţii care au suferit fracturi şi politraumatisme.

Conform sursei citate, toţi răniţii sunt conştienţi şi urmează să fie transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti.

Potrivit unor reprezentanţi din conducerea PSD Prahova, răniţii fac parte din staff-ul pentru campanie electorală al PSD Prahova.

Printre cei surprinşi de prăbuşirea podeţului se numără actualul viceprimar al comunei, Teodor Marin, care este candidatul PSD pentru funcţia de primar, precum şi mai mulţi consilieri locali din partea PSD.  De asemenea, printre răniţi este şi unul dintre vicepreşedinţii PSD Prahova, Laura Moagher, care conduce Parcul Constantin Stere aflat în subordinea Primăriei Ploieşti.

Tânăra însărcinată în 35 de săptămâni care a fost şi ea rănită este rudă a viceprimarului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, la ora transmiterii acestei ştiri zece persoane au fost transportate la spital.

Deocamdată, nu se cunosc cauzele prăbuşirii podeţului, însă este posibil ca acesta să fi cedat fie sub greutatea persoanelor care îl foloseau pentru a traversa un pârâu, fie din cauza vechimii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.