Anchetatorii au audiat mai multe persoane şi au făcut investigaţii în dosarul deschis după ce un tânăr de 18 ani a murit în urma unui conflict care a avut loc la finalul meciului Steaua-Dinamo. Cercetările în acest caz se fac pentru omor, faptă pentru care pedeapsa este de la 10 la 20 de ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei au preluat, miercuri, cercetările în cazul tânărului de 18 ani implicat într-un conflict care a avut loc în 21 august, la finalul meciului Steaua - Dinamo, acesta fiind dus la spital, unde a fost operat şi a decedat după trei zile, a anunţat, joi, Poliţia Capitalei.

Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Anchetatorii au audiat mai multe persoane şi au făcut investigaţii, urmând să cheme şi alţi martori pentru a da declaraţii, astfel încât să poată fi stabilite împrejurările în care s-a produs agresiunea şi identificate toate persoanelor implicate, a precizat sursa citată.

Tânărul de 18 ani, suporter al echipei Dinamo, a murit miercuri dimineaţă, la Spitalul „Sfântul Pantelimon” din Capitală, în urma unei altercaţii care a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, după meciul Steaua-Dinamo, în apropierea Parcului Titan.

Potrivit unor membri ai galeriei dinamoviste, tânărul făcea parte din galeria echipei Dinamo, iar conflictul în urma căruia a fost rănit a avut loc în afara stadionului.

În urma altercaţiei, tânărul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav şi a fost internat la Spitalul "Sfântul Pantelimon", unde a fost operat, iar miercuri dimineaţă a decedat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.