Pompierii şi polişţiştii au intervenit, vineri, alături de autorităţile locale, pentru deblocarea a aproximativ 150 de persoane care au rămas înzăpezite cu maşinile, astfel de situaţii fiind în 20 de judeţe, potrivit Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La acestă oră, sunt în desfîăşurare mai multe intervenţii.

Astfel, în judeţul Ilfov, pe DN4, în zona localitatea Popeşti-Leordeni spre Bucureşti, 50 de autovehicule nu mai pot înainta din cauza zăpezii. Se intervine cu utilaje de deszăpezire de la autorităţile locale. Printre persoanele rămase blocate se afla şi o femeie însărcinată în ultima lună şi care a fost preluată de un echipaj medical pentru a fi transportată la spital. 

De asemenea, pompierii de la Bucureşti-Ilfov au acţionat pentru deblocarea din zăpadă a unei ambulanţe private care transporta un pacient cu dializă.

În Olt, forţele ISU cu o autofreză acordă sprijin unui echipaj de ambulanţă care se deplasează pentru preluarea unui copil în vârstă de un an an cu probleme medicale din localitatea Spineni. Pacientul va fi transportat la UPU Slatina.

În judeţul Ialomiţa, cinci autovehicule cu zece persoane, printre care un copil, au rămas blocate din cauza zăpezii între localităţile Fierbinţi şi Maia pe DJ101B şi se acţionează pentru deblocare. 

Mai multe autovehicule, printre care zece autoturisme, o dubiţă şi un utilaj de deszăpezire, au rămas înzăpezite pe tronsoane de drum din judeţul Prahova. Pentru deblocare, au intervenit autorităţile locale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.