Locatarii unui bloc din Piteşti au fost evacuaţi de urgenţă, miercuri după-amiază, din cauza unui incendiu izbucnit într-unul dintre apartamente. O femeie şi doi copii au fost scoşi din locuinţă de către echipajele de pompieri cu autoscara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, incendiul a izbucnit într-un bloc de locuinţe din cartierul Trivale, în sufrageria unui apartament. Trei autospeciale de stins incendii, trei ambulanţe şi o autoscară au fost trimise acolo.
 
FOTO: ISU Argeş
FOTO: ISU Argeş
 
O femeie şi doi copii au fost scoşi din locuinţă cu ajutorul autoscării de către pompieri. Ceilalţi locatari au fost de asemenea evacuaţi, fiind vorba, în total, de nouă persoane. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul este localizat şi se lucrează la lichidarea acestuia. Nu se cunoaşte, deocamdată cauza izbucnirii focului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.