Jandarmii au confiscat, marţi, în urma unei acţiuni în zona Arenei Naţionale, 22 de bilete pentru meciul de fotbal FCSB-Sporting Lisabona, vândute la suprapreţ de către o persoană care a fost amendată cu 1.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmii bucureşteni au organizat, marţi dimineaţă, o acţiune în zona Arenei Naţionale, confiscând de la o persoană 22 de bilete pentru meciul FCSB-Sporting Lisabona, vândute la suprapreţ.

Biletele confiscate vor fi predate organizatorului, iar persoana în cauză a fost amendată cu 1.000 de lei.

Jandarmii vor supraveghea zona Arenei Naţionale pentru descurajarea acestui fenomen generat de interesul mare pentru această partidă, precizează Direcţia Generală de Jandarmi Bucureşti.

Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive cu modificările şi completările aduse de Legea nr. 10 din 2012 precizează că, revânzarea biletelor sau a oricăror documente de acces la competiţii şi jocuri sportive, precum şi vânzarea acestora la suprapreţ constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.000 lei la 3.000 lei.

Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să nu cumpere bilete din astfel de surse şi să nu încurajeze această practică, întrucât riscă să fie înşelaţi şi să cumpere bilete falsificate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.