Salvamontiştii din Maramureş iuntervin duminică seartă după ce un motociclist ceh a căzut într-o prăpastie şi a fost grav rănit. Un elicopter a transportat salvatorii, iar în zonă au fost trimişi şi vânători, pentru că sunt animale sălbatice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Un motociclist ceh care pe parcursul unui traseu off road a căzut într-o prăpastie aproximativ 60 m şi a suferit grave leziuni la cap(conform informaţiilor primite de la unul dintre colegii lui).... Au fost trimise echipele de prim răspuns ale Salvamont Maramureş, iar la acţiune participă toate celelalte agenţii.”,  anunţă Salvamont Maramureş/ 
  
 A fost solicitat şi elicopterul, care a ajuns în zonă, identificată datorită coordonatelor GPS primite, şi a debarcat echipajul medical după care, din cauza întunericului, a trebuit să plece.. 
  
 La faţa locului se deplasează vânători având în vedere că sunt animale sălbatice.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.