Intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit, sâmbătă, la fabrica de condimente din Alba Iulia s-a încheiat miercuri seară. În tot acest timp, acolo au acţionat 38 de autospeciale de intervenţie, patru motopompe, 26 de ofiţeri şi 142 de subofiţeri şi maiştri militari, iar în prima zi au intervenit şi pompieri din Hunedoara, Cluj şi Sibiu, ulterior intervenind doar cei din Alba.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba au anunţat că, începând cu ora 18.00, intervenţia pentru stingerea incendiului izbucnit în 2 februarie la Solina România s-a încheiat.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Pe parcursul acestor zile, acolo au acţionat 38 de autospeciale de intervenţie, patru motopompe, 26 de ofiţeri şi 142 de subofiţeri şi maiştri militari. 
 
Sâmbătă, au actionat şi pompieri din Hunedoara, Cluj şi Sibiu, ulterior intervenind doar cei din Alba.
 
În urma incendiului, au ars hala de producţie şi depozitare, spaţii administrative şi conexe, pe o suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi. 
 
Totodată, au fost protejate/salvate 10 autocamioane, aparatura de laborator, butelii cu GPL, acetilen etc., instalaţie depozitare azot, depozit de motorină şi alte bunuri folosite în procesul de producţie. De asemenea, a fost protejată hala de producţie din imediata apropiere, aparţinând unui alt operator economic.
 
Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire, în acest sens fiind constituită o comisie de anchetă, mai spun reprezentanţii ISU Alba.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.