Incendiul care a izbucnit, marţi seară, la un service auto din cartierul bucureştean Berceni, a fost stins după o intervenţie de circa 40 de minute a mai multor echipaje de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul care a izbucnit, marţi seară, pe Şoseaua Berceni, la numărul 52, la o clădire cu un etaj, a fost stins, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Intervenţia pompierilor a durat circa 40 de minute, la început flăcările fiind mari. Focul a cuprins o suprafaţă de circa 100 de metri pătraţi din service-ul auto aflat la parterul clădirii.

La faţa locului au intervenit patru autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, o autoscară şi un echipaj SMURD. Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu, a mai precizat Daniel Vasile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.