Incendiul izbucnit miercuri seară la un centru social pentru copii din Capitală a fost stins de pompieri după aproximativ o oră, iar persoanele care fuseseră evacuate au putut reveni în clădire.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost stins după aproximativ o oră, pompierii intervenind cu trei autospeciale. Focul a afectat magazia aflată la subsolul centrului social, unde erau depozitate materiale sanitare.

Persoanele care fuseseră evacuate au putut reveni în clădire, a adăugat sursa citată.

Incendiul a izbucnit miercuri seară la subsolul unei clădiri de pe strada Gheorghe Pripu, unde funcţionează un centru social pentru copii al Asociaţiei Caritas. Până la sosirea pompierilor, au fost evacuate din clădire aproximativ 30 de persoane, neexistând victime.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.