Operaţiunile pentru stingerea focarelor din interiorul centrului comercial din Afumaţi cuprins, luni, de un incendiu au continuat pe parcursul nopţii, iar marţi dimineaţă mai intervin patru autospeciale de stingere, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, după localizarea incendiului produs, luni, la complexul comercial din localitatea Afumaţi, pe parcursul nopţii au continuat operaţiunile pentru stingerea focarelor din interior.

Astfel, au rămas în dispozitiv 7 autospeciale pentru stingere, o autospecială pentru descarcerare şi iluminat, respectiv o ambulanţă SMURD, în sprijinul cărora au acţionat şi două utilaje pentru îndepărtarea pereţilor depozitului, a elementelor de construcţii şi a bunurilor distruse.

Marţi dimineaţă, acolo mai acţionează patru autospeciale de stingere.

Totodată, este în curs de desfăşurare şi cercetarea cauzelor de producere a incendiului.

Trei persoane au fost rănite în incendiul produs, luni, la un centrul comercial din localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, fiind transportate la spitale din Bucureşti. Este vorba despre un bărbat cu plagă prin tăiere la mâna stângă, transportat la Spitalul Floreasca. Bărbatul a încercat să spargă o fereastră. În plus, o femeie însărcinată şi un bărbat, ambii cu expunere la fum, au fost transportaţi la Spitalul Pantelimon.

Pompierii precizau că, luni, nu s-a putut interveni din interiorul halei, întrucât exista riscul prăbuşirii. Pe durata intervenţiei, s-au produs mai multe explozii în interiorul depozitului.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.