Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la un depozit de mase plastice şi carton din localitatea Glina, fiind afectate şi două camioane aflate în apropierea halei. Incendiul a fost localizat de pompieri, dar din cauza degajărilor mari de fum a fost emis un mesaj Ro-Alert.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că se intervine pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit cu o suprafaţă de 500 de metri pătraţi din localitatea Glina, pe Şoseaua Libertăţii.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
”Ard mase plastice şi carton în interiorul halei, cu degajări mari de fum, fără pericol de propagare. Au fost afectate şi 2 autocamioane aflate în imediata apropiere a halei”, a transmis sursa citată.
 
Potrivit sursei citate, nu sunt victime.

Incendiul este localizat, însă având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea şi informarea populaţiei a fost emis un mesaj prin sistemul Ro-Alert.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.