Pompierii au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală industrială din comuna Gălbinaşi, judeţul Buzău, focul distrugând acoperişul pe o suprafaţă de 400 de metri pătraţi şi interiorul halei, pe 150 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Buzău, în jurul orei 12.00 a fost solicitată intervenţia pompierilor pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală industrială, în comuna Gălbinaşi. Acolo s-au deplasat de urgenţă 5 autospeciale cu un total de 15 subofiţeri.

!La momentul sosirii la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifestă la acoperişul unei construcţii pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp. Primele date primite de la locul intervenţiei relevă că hala este goală, iar la faţa locului nu au fost identificate victime”, a arătat ISU Buzău.

Sursa citată a precizat că nu exista icol de propagare.

”Incendiul a fost lichidat fără probleme, au ars aproximativ 400 mp acoperiş şi 150 mp în interiorul halei”, a menţionat ISU.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.