Un incendiu a cuprins acoperişul şi mansarda unei case din municipiul Sibiu, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit produs la improvizaţiile electrice. O femeie în vârstă a fost găsită moartă de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o casă de locuit de pe strada Alexandru Vlahuţă din municipiul Sibiu, acolo fiind trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de intervenţie şi salvare la înălţime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

6 iunie - Maratonul Energiei

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la acoperişul casei, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

FOTO: ISU Sibiu
FOTO: ISU Sibiu

”În urma incendiului a ars în totalitate acoperişul casei de tip duplex P+E+M, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp, dar şi mansarda. De asemenea, a fost afectat de fum şi etajul locuinţei. Din nefericire, o persoană vârstnică de sex feminin a fost găsită de pompieri decedată în locuinţă”, a transmis ISU Sibiu.

Incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit produs la improvizaţiile electrice din locuinţă, au menţionat pompierii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.