Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, la acoperişul unui cămin studenţesc din centrul Iaşiului, la care se făceau lucrări de izolare, iar mai multe persoane au fost evacuate, fără să existe răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incendiul a izbucnit la acoperişul căminului Studis din centrul Iaşiului, în timp ce se făceau lucrări de izolare.

La faţa locului au fost trimise mai multe autospeciale de stingere de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, dar şi mai multe ambulanţe, inclusiv un echipaj SMURD. Pompierii au decopertat acoperişul clădirii, pentru a stinge flăcările.

”Am fost anunţaţi prin 112, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri. Este vorba despre un cămin studenţesc. Când am ajuns la faţa locului, toate persoanele cazate în căminul respectiv erau deja evacuate. Nu există victime. Este distrus acoperişul pe o suprafaţă de 200 de metri pătraţi. Se lucreză la lichidarea incendiului”, a declarat pentru News.ro, Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi.

Proprietarul căminului spune că în imobil erau cazate mai multe persoane, însă nu a putut indica exact numărul acestora.

”Activitatea începe efectiv pe 1 octombrie, erau doar câteva persoane cazate acolo, studenţi. Este important că nu s-au înregistrat victime. Vom vedea care este cauza exactă incendiului, vom evalua pagubele şi vom trece apoi la reparaţii”, a declarat proprietarul imobilului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.