Pompierii intervin vineri dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul 7 al unui bloc din zona Doamna Ghica, din Bucureşti. În total, au fost evacuate 11 persoane, una fiind transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Incendiul a fost lichidat cu puţin timp înaintea orei 8:00.
În total, au fost evacuate 11 persoane dintre care 4 au primit îngrijiri medicale.
 
O persoană a fost transportată  la spital.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii ISU au anunţat că este în  desfăşurare o intervenţie pentru stingerea unui incendiu în zona Doamna Ghica. 
Conform ISU, foscul  se manifestă într-un apartament de la etajul 7 al unui bloc de zece etaje, cu degajări de fum.
Din cauza fumului dens care a pătruns si pe casa scării, două persoane au fost evacuate din apartamentele învecinate de către echipajele de intervenţie
ISU acţionează cu detaşamentul special de Salvatori, cu şase autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o echipă de descarcerare şi cinci echipaje SMURD.
La acest moment traficul rutier este restricţionat pe Str. Dna Ghica, pe sensul dinspre Bd. Lacul Tei către Şos. Colentina, precum şi pe străzile adiacente.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.