Cincisprezece locatari ai unui bloc din municipiul Galaţi au fost evacuaţi, sâmbătă după-amiază, din cauza unui incendiu care a cuprins un apartament. O persoană a suferit arsuri la faţă şi la mîini, fiind transportată de urgenţă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU Galaţi, incendiul a izbucnit într-un bloc cu 4 etaje de pe strada Lăcătuşilor, la un apartament situat la etajul 3. Acolo s-au deplasat două autospeciale, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi echipajul SMURD tip B de la Detasamentul de Pompieri Galaţi.

FOTO: ISU Galaţi
FOTO: ISU Galaţi

Cincisprezece au fost evacuate pentru ca pompierii să poată interveni.

O persoană de  56 de ani, cu arsuri la nivelul feţei şi al membrelor superioare, a fost transportată de o ambulanţă SMURD la spital.

Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs din cauza manevrării incorecte sau a racordurilor neetanşe la o butelie cu GPL.

"A fost doar incendiu, pompierii au reuşit să stingă incendiul şi să scoată butelia înainte de a exploda", au transmis reprezentanţii ISU Galaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.