Pompierii doljeni intervin, vineri după-amiază, pentru lichidarea unor incendii izbucnite pe marginea liniei ferate, între localităţile Răcari de Sus şi Răcari de Jos. Intervenţia pompierilor a salvat de la distrugere mai multe culturi agricole la care flăcările s-ar fi putut extinde. Incendiul ar fi pornit de la un vagon care circula cu roţile blocate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit ISU Dolj, incendiul de vegetaţie uscată adiacent căii ferate care străbate localităţile Filiaşi, Răcarii de Sus, Răcarii de Jos, Brădeşti a fost stins.
 
"Din informaţiile existente, incendiul a pornit de la un vagon ce a circulat cu roţile blocate, garnitura din care făcea parte fiind oprită în Brădeşti", a transmis ISU Dolj.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, trei echipaje intervin pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată care a izbucnit de-a lungul liniei ferate, pe o distanţă de aproximativ zece kilometri. 
 
Flăcările s-ar fi putut extinde la o cultură de floarea soarelui şi la una de porumb, însă intervenţia pompierilor a salvat cele două lanuri. 
 
Nu au fost stabilite cauzele incendiului care a cuprins vegetaţia uscată de pe marginea liniei ferate, însă presa locală afirmă că incendiul ar fi pornit de la scânteile provocate de un tren marfar care a frânat.
 
Din cauza incendiului, garniturile feroviare care traversează zona circulă cu viteză redusă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.