Sindicaliştii Europol au publicat, miercuri seară, imagini de la scandalul provocat de bărbatul din Constanţa care a ameninţat luptătorii SAS aflaţi în misiune. Bărbatul, dar şi femeia care-l însoţea, a strigat injurii şi ameninţări până când a fost urcat în dubă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În videoclipul publicat, miercuri seară, de Sindicatul Europol, care are un minut şi 38 de secunde, se vede cum bărbatul, extrem de agitat, strigă către luptătorii SAS.

O femeie încearcă să-l potolească şi chiar se aşează între el şi poliţişti.

Bărbatul ameninţă întruna şi înjură.

Poliţiştii se retrag către dubă, dar bărbatul continuă să-i ameninţe: ”Las că vă aranjez eu!”.

Poliţiştii revin şi-l pun la pământ pe bărbat, în urletele femeii care-l însoţea. Şi aceasta a început să înjure agenţii.

După scurt timp, bărbatul este urcat în duba care pleacă.

”De Ziua Internaţională a Femeii, acest păcălici ne arată cât este de important să ai o femeie în viaţa ta. Nu neapărat pentru a o iubi şi preţui, ci pentru a te folosi de ea ca paravan să nu ajungă poliţiştii la tine după ce ai strigat după ei (...) Aşa că stimabile doamne şi domnişoare, mare atenţie la păcălicii şi măscăricii din preajma voastră”, au transmis sindicaliştii.

IPJ Constanţa a anunţat, miercuri dimineaţă, că un bărbat de 32 de ani este cercetat după ce i-a ameninţat pe luptătorii din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale care se aflau într-o misiune.

Incidentul s-a produs marţi seară, pe bulevardul Tomis, din Constanţa.  Bărbatul traversa neregulamentar, fiind în pericol de a fi accidentat de autospeciala Poliţiei.

“Întrucât persoana în cauză a avut un comportament agresiv, nu s-a supus somaţiilor luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi i-a ameninţat pe aceştia cu acte de violenţă, s-a procedat la imobilizarea şi conducerea acesteia la sediul Secţiei 3 Poliţie”, a transmis IPJ Constanţa.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.