Doi bărbaţi sunt căutaţi de poliţiştii din Ilfov după ce au fost implicaţi într-un conflict cu angajaţii unui complex rezidenţial din Chiajna, după care au fugit şi şi-au abandonat maşina - un taximetru. În urma scandalului, un angajat al complexului rezidenţial a fost rănit şi transmportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Ciprian Romanescu, incidentul a avut loc miercuri seară, într-un complex rezidenţial din Chiajna, unde un bărbat de 34 de ani, reprezentat al complexului, a fost rănit la cap şi transportat la spital. 

Scandalul ar fi izbucnit după ce doi bărbaţi au intrat cu maşina în complex şi au încercat să iasă prin altă parte, nu pe la barieră, iar reprezentatul complexului le-a atras atenţia că nu pot trece pe acolo, moment în care cei doi s-au enervat. Unul dintre ei l-a agresat pe bărbat, iar celălalt a scos din maşină o sabie, pe care însă nu a folosit-o, a precizat sursa citată. 

Cei doi bărbaţi au fugit, lăsându-şi acolo maşina - un taximetru - şi sunt căutaţi de poliţişti, până acum nefiind identificaţi. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. Maşina este inscripţionată cu însemnele Taxi Leone, iar poliţiştii vor face verificări şi la firmă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.