Un accident a avut loc duminică, pe DN 2, în localitatea Afumaţi din judeţul Ilfov, între un autoturism şi un autocamion, în urma căruia conducătorului autoturismului este încarcerat, inconştient. Poliţia anunţă că circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Bucureşti, valorile de trafic fiind în creştere

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2, localitatea Afumaţi, judeţul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion.

Potrivit Poliţiei, în urma impactului a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, care este încarcerat, inconştient.

”Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Bucureşti, valorile de trafic fiind în creştere. Se estimează reluarea normală a circulaţiei după ora 22:00”, arată comunicatul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.