Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au fpcut, în ultima săptămână, 41 de percheziţii, au instituit măsuri asigurătorii în valoare de peste 6.000.000 de lei şi au indisponibilizat bunuri în valoare totală de peste 1.500.000 de lei, în cadrul dosarelor penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracţiuni economice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 27 octombrie – 2 noiembrie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 41 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 21 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice. 

În cauzele penale instrumentate, faţă de 140 de persoane s-a dispus începerea urmăririi penale, iar faţă de 11 au fost dispuse măsuri preventive (5 reţinute şi 6 sub control judiciar).

Pentru recuperarea prejudiciului cauzat, au fost aplicate măsuri asigurătorii în valoare de peste 6.000.000 de lei, dintre care peste 400.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de peste 1.500.000 de lei.

Totodată, au fost ridicate, în vederea confiscării, peste 400.000 de ţigarete şi 525 de litri de alcool.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.