Un bărbat dintr-o comună ieşeană şi-a lovit soţia cu toporul, iar apoi s-a spânzurat, în magazia casei. Femeia este în comă, la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incidentul s-ar fi petrecut după o ceartă violentă între cei doi soţi, afirmă surse din rândul anchetatorilor. Cei doi deţin un magazin în localitatea Războieni.

Bărbatul, de 53 de ani, originar din comuna ieşeană Războieni, şi-a lovit, luni, soţia cu un topor, apoi s-a dus într-o magazie şi s-a spânzurat.

Coordonatorul UPU SMURD Iaşi, medicul Diana Cimpoeşu, a declarat că femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral, este intubată şi ventilată, ea fiind internată în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Bărbatul a fost găsit mort în magazia locuinţei.

O rudă a celor doi afirmă că între soţi au existat în trecut mai multe scandaluri şi că bărbatul ar fi ameninţat-o că o omoară. Aceeaşi rudă a precizat că soţii se aflau în procedură de divorţ.

O echipă de poliţişti şi procurori a demarat cercetări în acest caz.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.