Bărbatul din comuna ieşeană Miroslava,j udeţul Iaşi, împuşcat în picior, după ce i-a atacat cu toporul pe poliţişti, a fost supus unei intervenţii chirugicale, starea lui fiind stabilă. Mama sa, care a obişnuia să mai plece de acasă, a fost găsită în municipiul Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - În urma verificărilor efectuate de poliţişti, femeia din localitatea Miroslava a fost identificată în municipiul Iaşi. 

Potrivit Poliţiei judeţului Iaşi, ea nu a fost victima vreunei infracţiuni.
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit medicilor, operaţia a fost complexă şi este posibil ca bărbatul să fie supus unei noi intervenţii chirugicale.

”A fost internat în Clinica de Chirurgie Vasculară de la spitalul Sfântul Spiridon, unde a fost operat. S-a intervenit la nivelul plăgii împuşcate, iar intervenţia a fost una complexă. Se află în terapie intensivă, este stabil şi va fi scos de pe ventilator în cursul zilei de azi. În ceea ce priveşte prognosticul funcţional, sperăm ca evoluţia să fie una bună. Este posibil să fie supus unei noi intervenţii chirurgicale”, a declarat medicul şef UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu.

La rândul lor, poliţiştii au transmis că mama bărbatului nu a fost încă găsită, ea plecând în repetate rânduri de acasă în ultima perioadă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Iaşi, un bărbat cu domiciliul în Marea Britanie a sesizat Poliţia că vecinii săi din comuna ieşeană Miroslava i-au transmis că nu au mai văzut-o pe mama sa. Aceasta locuieşte împreună cu fratele bărbatului aflat în străinătate.

În urma verificărilor, la domiciliul femeii din comuna Miroslava a fost identificat fiul acesteia, care la vederea poliţiştilor i-ar fi atacat cu un topor.

În acel moment, poliţiştii l-au somat să renunţe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare. Bărbatul a fost rănit în zona unui picior, apoi a fost imobilizat de poliţişti.

Niciunul dintre poliţişti nu a suferit leziuni în urma intervenţiei. Bărbatul rănit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.