Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă seară pe DN 21, între localităţile Iazu şi Slobozia Nouă. În accident au fost implicate două autoturisme şi o căruţă, două dintre victime aflându-se în căruţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de ISU Ialomiţa, accidentul a avut loc în jurul orei 18:00. Un autoturism a intrat în coliziune cu o căruţă care circula pe drumul naţional. Şoferul unui al doilea autoturism, care a încercat să evite impactul, a tras de volan, iar maşina a ieşit în decor. 

Ajunşi la faţa locului, paramedicii au constatat că trei persoane – doi pasageri din căruţă şi unul din autoturismul lovit – sunt răniţi.
Toţi trei au fost transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Municipal Slobozia, pentru continuarea investigaţiilor medicale.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.