Trei persoane au fost transportate la spital, luni, în urma unui incendiu care a cuprins o casă din localitatea Alexani, judeţul Ialomiţa, şi care ar fi izbucnit de la o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU Ialomiţa, incendiul a izbucnit la o casă din comuna Alexeni, acolo fiind trimise trei echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Salvatorii au fost sprijiniţi şi de un echipaj aparţinând SAJ Ialomiţa-substaţia Urziceni.

La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta atât în interior, cât şi la nivelul acoperişului casei. Incendiul a fost localizat şi ulterior lichidat, însă focul a distrus bunuri electrocasnice, mobilier din interiorul locuinţei, diverse materiale textile şi documente personale.

Proprietara gospodăriei, o femeie de 70 de ani, s-a intoxicat cu monoxid de carbon, fiind nevoie ca ea să fie transportată la spital.

Tot la spital au fost transportaţi un bărbat de 38 de ani care s-a intoxicat cu monoxid de carbon, dar şi o femeie de 76 de ani care a suferit arsuri de gradul I la nivelul mâinilor.

Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs în urma utilizării focului deschis în spaţii închise, cel mai probabil din cauza unei lumânări lăsate aprinsă, nesupravegheată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.