Poliţiştii din Ialomiţa au scos din trafic un tânăr care nu avea dreptul de a conduce, era incoerent în vorbire şi avea un comportament deviat, în urma efectuării controlului corporal, poliţiştii găsind un plic în care părea a fi droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Tânărul de 26 de ani a fost scos din trafic în urma unui control efectuat joi seară de către poliţiştii din Slobozia. În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieşit că şoferul are dreptul de a conduce suspendat. În momentul depistării, din cauza comportamentului deviant al bărbatului a fost efectuat controlul corporal al acestuia şi al autoturismului, poliţiştii găsind un plic cu resturi vegetale asemănătoare substanţelor psihoactive, ce a fost ridicat în vederea stabilirii cu exactitate a substanţelor deţinute. Întrucât bărbatul era incoerent în vorbire a fost condus la Spitalul Judeţean Slobozia pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii consumului de substanţe psihoactive, însă acesta a refuzat prelevarea probelor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „refuzul de recoltare mostre biologice în vederea consumului de substanţe psihoactive" şi „conducerea unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat".
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.