Pompierii au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la tribuna oficială a Stadionului Municipal din Slobozia. După finalizarea intervenţiei, specialiştii au stabilit că focul a pornit, cel mai probabil, din cauza unui trăsnet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

ISU Ialomiţa a anunţat, sâmbătă, că pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu, produs la tribuna oficială a Stadionului ”1 Mai" din municipiul Slobozia. 

”După o intervenţie de aproximativ două ore incendiul a fost lichidat. Au ars scaunele tribunei (aproximativ 130 de bucăţi), tavanul construit din lambriu PVC pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi, tâmplărie termopan pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi”, a transmis ISU Ialomiţa.  

Potrivit sursei citate, cel mai probabil, incendiul a fost generat de trăsnet. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.