Un băiat în vârstă de 12 ani s-a electrocutat, joi după-amiază, în triajul staţiei CFR Feteşti, după ce s-a urcat pe un vagon. El a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti. Copilul are arsuri pe 80% din suprafaţa corporală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Barbu Catargiu al judeţului Ialomiţa au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă, generată de producerea unei electrocutări, a unui copil în vârstă de 12 ani, care s-a urcat pe vagonul unui tren, în gara din municipiul Feteşti”, a transmis, joi seară, ISU Ialomiţa.
 
Sursa citată a precizat că victima a fost găsită căzută lângă vagon, conştientă, cooperantă, însă prezenta arsuri de gradul II, pe aproximativ 80% din suprafaţă corpului.
 
Copilul a fost monitorizat de echipajele medicale de la locul intervenţiei, ulterior a fost preluat de echipajul elicopterului SMURD şi transportat la Bucureşti.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, joi după-amiază, a avut loc un incident în triajul staţiei CFR Feteşti.
 
Un băiat în vârstă de 12 ani din Feteşti s-a electrocutat, cel mai probabil după ce s-ar fi urcat pe un vagon. 
 
La faţa locului a fost chemat elicopterul SMURD, care a preluat victima şi a transportat-o la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Grigore Alexandrescu din Bucureşti. În momentul când a fost urcat în elicopterul SMURD, starea băiatului era stabilă. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.