Trei fete cu vârste cuprinse între 12 şi 14 ani şi doi bărbaţi au fost răniţi, sâmbătă, într-un accident rutier pe DN 66, în judeţul Hunedoara. Cele patru victime au ajuns la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii Detaşamentelor Deva şi Hunedoara şi ai Punctului de lucru Bretea cu 7 autospeciale de intervenţie au intervenit, sâmbătă, la un accident rutier produs pe DN 66.

Două autoturisme s-au ciocnit, iar patru persoane au rămas încarcerate.

”Pompierii salvatori şi cele 2 echipaje ale SAJ au găsit la locul impactului 3 fetiţe de 12 şi 14 ani şi un bărbat de 40 de ani blocaţi într-un autoturism deformat în urma coliziunii. Răniţii, ce prezentau traumatisme, au fost extraşi din autoturism şi au primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea celor 5 echipaje medicale deplasate la intervenţie”, a transmis ISU Hunedoara.

Potrivit sursei citate, victimele încarcerate şi şoferul celuilalt vehicul implicat în accident, în vârstă de 23 de ani, au fost duşi, conştienţi şi cooperanţi, cu ambulanţele la UPU Deva.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.