O femeie de 82 de ani a murit carbonizată, vineri, după ce a vrut să dea foc vegetaţiei uscate din apropierea casei, pentru a igieniza, în acest fel, un teren. Focul a surprins-o, iar trupul ei a fost găsit de pompieri după stingerea incendiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un apel la numărul de urgenţă 112 anunşa, vineri, că în municipiul Brad a izbucnit un incendiu foarte aproape de o lucuinţă.
 
”Astăzi, în urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112 s-a anunţat un incendiu de vegetaţie uscată în municipiul Brad. La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta foarte aproape de o locuinţă, existând posibilitatea extinderii la aceasta”, transmite ISU Hunedoara. 
 
Pompierii din municipiul Brad au reuşit să lichideze repede incendiul şi au constatat totodată faptul că pe zona arsă se afla o persoană carbonizată. 
 
”Femeia în vârstă de 82 de ani era cunoscută de către vecini ca folosind frecvent focul deschis pentru igienizarea terenului propriu, pe care l-a incendiat şi astăzi.
Din nefericire, femeia a fost surprinsă de flăcări, iar în urma arsurilor suferite a decedat”, transmite ISU Hunedoara.
 
IPJ Hunedoara a făcut cercetări pentru a se stabili împrejurările producerii acestui eveniment.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.