Un urs a intrat joi seara în grădina unei case din Băile Tuşnad, iar jandarmii au fost chemaţi să intervină, însă în momentul când echipa de intervenţie a ajuns la faţa locului a găsit ursul în pivniţă, unde reuşise să intre după ce a spart un geam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Jandarmeriei Harghita, în data de 14 mai, în jurul orei 22.15, o femeie a sunat prin intermediul SNUAU 112 pentru a anunţa că în grădina casei sale din Băile Tuşnad s-ar afla un urs. 
“În zonă a fost direcţionată imediat o patrulă de ordine publică formată din jandarm şi poliţist, din cadrul Postului de Jandarmi Montan Băile Tuşnad, respectiv Poliţia Oraşului Băile Tuşnad. Când au ajuns la locuinţa apelantei, au constatat faptul că ursul intrase în pivniţă, spărgând un gemuleţ din spatele casei. Ursul a fost scos afară şi îndepărtat din zona locuită, înspre pădure”, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Harghita. 
Patrula a mai rămas în zonă pentru o perioadă de timp, pentru a se asigura că ursul nu se întoarce, neînregistrându-se alte incidente. 
Jandarmii reamintesc că pentru cei care sunt martorii unor asemenea situaţii este recomandat să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere şi să nu se apropie de urşi pentru a-i filma sau fotografia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.