O femeie a murit, marţi, după ce buştenii dintr-un camion au căzut peste un autoturism, pe DN 12A. Şoferul autoturismului şi un copil de patru ani aflat în maşină au fost transportaţi la spital. Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în ambele sensuri dirijat de poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Poliţia Judeţeană Harghita a transmis, ulterior, că accidentul de pe DN 12A s a produs în următoarele condiţii: autoturismul a oprit în faţa unui magazin, in afara părţii carosabile, pe direcţia de mers Miercurea Ciuc - Comăneşti, iar la momentul în care victima, o femeie de 38 de ani, din comuna Lunca de Jos, s-a dat jos din maşină, din partea dreaptă, buştenii din camionul care venea din sens opus s-au desprins şi au accidentat-o mortal.

La spital au fost transportaţi şoferul maşinii, în vârstă de 20 de ani, şi un copil de patru ani, cei doi fiind în autoturism.
 
"Se fac cercetări pentru a se stabili cauza, care poate fi de natură tehnică, având în vedere că puntea din spate este ruptă, sau neasigurarea corespunzătoare a încărcăturii. Se cubează inclusiv materialul lemnos, cu organele silvice", au transmis reprezentanţii Poliţiei Harghita.
 
Şoferul camionului este un bărbat de 49 de ani, din comuna Frumoasa.
 
În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Buştenii dintr-o remorcă s-au răsturnat peste un autoturism pe DN 12A, pe raza localităţii Lunca de Sus”, a anunţat, marţi, IPJ Harghita.

În urma accidentului, pasagera din dreapta a murit.

Potrivit ISU, accidentul s-a produs după ce un autocamion încărcat cu buşteni a acroşat un autoturism, aflat într-o parcare, iar buştenii au căzut pe autoturism şi pe femeie, provocându-i răni incompatibile cu viaţa.

Alte două persoane au fost rănite uşor, fiind preluate de echipaje SAJ şi transportate la spital.

La locul accidentului au fost trimise trei echipaje din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc cu o autospecială de descarcerare, o autospecială complexă de primă intervenţie, o ambulanţă SMURD şi 2 ambulanţe SAJ.

Centrul Infotrafic anunţă că traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, în ambele sensuri dirijat de poliţişti.

”Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”, a transmis Infotrafic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.