Un bărbat de 69 de ani din judeţul Harghita a fost atacat de urs, fiind rănit. Bărbatul a fost salvat de o altă persoană cu care se afla, care a atacat ursul cu latul toporului. Victima a fost transportată la spital, dar este conştientă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Consiliului Judeţean Harghita, Borboly Csaba, a anunţat, vineri seară, că un bărbat de 69 de ani a fost atacat de urs, în comuna Ciucsângeorgiu, fiind rănit. Bărbatul se mai afla împreună cu un alt bărbat care a sărit în ajutorul său cu latul toporului, reuşind să îndepărteze ursul.  

Victima a fost transportată la spital.  

”În prezent, rănile provocate de urs sunt îngrijite la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc şi se aşteaptă rezultatul tomografiei”, a mai transmis Borboly Csaba. 

Potrivit acestuia, bărbatul este conştient.  

Borboly Csaba a precizat, pentru News.ro, că atacurile urşilor sunt tot mai frecvente, chiar şi pe timp de iarnă.  

”Urşii au mâncare din belşug, iar faptul că ursul doarme iarna nu se adevereşte”, a mai declarat preşedintele CJ Harghita.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.