Un bărbat în vârstă de 54 de ani din judeţul Gorj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a omorât soţia în bătaie, la sfârşitul săptămânii trecute. Victima, în vârstă de 49 de ani, a decedat din cauza unei hemoragii interne. Bărbatul a fost cel care a anunţat fapta la 112.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat de 54 de ani este cercetat pentru omor asupra unui membru al familiei. 
 
"Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că inculpatul B.G., în seara zilei de 26.03.2022, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de sentimente de gelozie şi răzbunare, în timp ce se aflau în locuinţa lor din comuna Turburea, judeţul Gorj, a exercitat acte de violenţa asupra soţiei sale, în vârstă de 49 de ani, aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu o intensitate deosebită, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia”, se arată în comunicat. 
 
Sursa citată menţionează că, ulterior, bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat că a avut un conflict cu soţia sa, a lovit-o, iar femeia se simte rău. Acolo s-au deplasat poliţiştii şi un echipaj de la Ambulanţă. Victima se afla în starea gravă, iar bărbatul avea urme de sânge în zona gurii şi la palme. Cadrele medicale au început manevrele de resuscitare, iar după o oră au constatat decesul femeii.
 
"Din concluziile medico-legale întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj rezultă că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei inteme, consecinţa unui politraumatism cu ruptura hepatică şi dislocare hepatică. Victima prezintă foarte multe leziuni traumatice, descrise de medicul legist, la nivelul feţei şi corpului, care s-au putut produce prin lovire cu şi de corp dur, muşcare şi posibil comprimare între două planuri dure”, au mai precizat procurorii.
 
Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, fiind prezentat Tribunalului Gorj, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.