Poliţiştii din Gorj au reţinut patru bărbaţi, cu vârste între 28 şi 45 de ani, pentru 24 de ore, pentru proxenetism, ei fiind acuzaţi că au comis această infracţiune din februarie 2022 şi până în prezent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a anunţat că poliţiştii au continuat cercetările într-o cauză penală ce viza săvârşirea infracţiunii de proxenetism.
“Astfel, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu poliţişti ai altor structuri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, au pus în executare şase mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Târgu Jiu, emise de Judecătoria Târgu Jiu, fiind identificate şi ridicate mai multe sume de bani şi alte mijloace materiale de probă”, au anunţat poliţiştii. 
Anchetatorii au depistat patru persoane, în judeţele Gorj, Timiş şi Arad, care au fost duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, pentru continuarea cercetărilor, acestea fiind acuzate de săvârşirea infracţiunii de proxenetism, pe care ar fi comis-o în perioada februarie 2022 - noiembrie 2023.
Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 45 de ani au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Gorj.
Ei urmează să fie prezentaţi luni, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, cu propuneri corespunzătoare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.