Salvamontiştii din Gorj intervin, duminică, pentru acordarea primului ajutor, recuperarea şi salvarea a două persoane accidentate grav în masivul Parâng, în urma răsturnării cu un ATV pe una dintre văile din apropierea staţiunii Rânca. Una dintre persoane este în stare gravă şi este necesară preluarea sa de către medici direct de la locul accidentului, aşa că intervine şi o ambulanţă offroad. Zona este deosebit de accidentată, pe un fost drum forestier abandonat, ce prezintă mari porţiuni de zăpadă şi gheaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Salvamontiştii intervin, duminică, în masivul Parâng, unde două persoane s-au răsturnat cu un ATV, pe una dintre văile din apropierea staţiunii Rânca.

Se intervine cu trei utilaje şenilate ce tractează sănii speciale pentru transportul accidentaţilor.

”Primul echipaj de salvamontişti a ajuns la locul accidentului şi acordă primul ajutor celor doua victime”, a transmis Salvamont Gorj, precizând că, după evaluarea victimelor, s-a stabilit că situaţia impune preluarea uneia dintre victime urgent de către o ambulanţă.

Din această cauză, ambulanţa offroad Salvamont Gorj va încerca să ajungă până la locul evenimentului, deşi zona este deosebit de accidentată, pe un fost drum forestier abandonat, ce prezintă mari porţiuni de zăpadă şi gheaţă.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.