Doi bărbaţi din judeţul Giurgiu au fost arestaţi preventiv în urma a două conflicte izbucnite în oraşul Mihăileşti. Iniţial, un bărbat de 59 de ani a fost bătut în faţa unei societăţi comerciale, iar în drum spre spital el a oprit la locuinţa altuia, unde a izbucnit un nou scandal. Poliţiştii au tras cinci focuri de armă în plan vertical pentru a aplana conflictul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, Poliţia oraşului Mihăileşti a fost sesizată prin sistemul 112, de către o femeie, despre faptul că în faţa unei societăţi comerciale are loc un conflict între mai multe persoane.
 
Din primele cercetări a reieşit că un bărbat de 59 de ani, din oraşul Mihăileşti, în timp ce se afla în faţa unei societăţi comerciale, a fost lovit în zona capului şi a piciorului drept, de către mai multe persoane.
 
Ulterior, bărbatul rănit s-a dus spre un spital, cu autoturismul personal, însă s-ar fi oprit la locuinţa unui alt bărbat, unde ar fi izbucnit un nou scandal, între mai multe persoane.
 
”Pentru restabilirea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au efectuat cinci focuri cu arma din dotare în plan vertical, fără a fi rănită vreo persoană”, a precizat IPJ Giurgiu.
 
În urma cercetărilor, poliţiştii i-au identificat pe cei suspectaţi de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind vorba despre doi bărbaţi, de 55, respectiv 64 de ani, ambii din oraşul Mihăileşti.
         
Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
 
Luni, instanţa de judecată a dispus arestarea i preventivă a celor doi bărbaţi pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.