Un bărbat din Galaţi a dat foc unor deşeuri, iar flăcările s-au extins la proprietatea unui vecin, fiind pe punctul de a-i cuprinde şi casa. Flăcările sunt alimentate de vântul puternic care bate în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform ISU Galaţi, focul s-a extins după ce un bărbat a dat foc unei cantităţi de deşeuri. 

Din cauza vântului care suflă cu putere, flăcările s-au extins la o anexă gospodărească a unui vecin, unde se aflau inclusiv butelii, motocoase si fierăstraie. La un moment dat, din cauza rafalelor de vânt, focul era să cuprindă şi vila celui care a dat foc deşeurilor. 

"La faţa locului, acţionează  3 autospeciale de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, cu 12 pompieri. Incendiul a afectat diverse bunuri, un autoturism şi o anexă gospodărească la o proprietate vecină. Pe de altă parte,  au fost salvate două imobile aflate pe direcţia de propagare a incendiului. Acestea au suferit daune minore", transmite ISU Galaţi. 

În urma cercetărilor pompierii au stabilit cauza incendiului ca fiind foc deschis, incendiere deşeuri. La această oră, pompierii  lucrează  pentru lichidarea ultimelor focare. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.