Un bărbat din Tecuci, judeţul Galaţi, a provocat un scandal de proporţii într-un fast-food din oraş, ameninţând personalul şi clienţii şi provocând distrugeri în interiorul localului, după ce a cerut de mâncare, fără să plătească.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor Jandarmeriei Galaţi, tânărul de 22 de ani, aflat sub influenţa alcoolului, a intrat într-un fast-food din oraş cu o sticlă de bere în mână şi a cerut unui angajat să îi dea să mănânce fără să plătească.

Pentru că a fost refuzat, bărbatul a început să facă scandal şi să ameninţe persoanele aflate în interior. Administratorul societăţii, aflat în local, l-a invitat afară, însă bărbatul i-a spus că nu vrea să iasă până nu primeşte "dreptul de şmecher". Fiind refuzat a doua oară, acesta a sărit la bătaie, moment în care a spart câteva bunuri din local şi a distrus uşa de acces în spatele tejghelei. Speriaţi, clienţii au ieşit afară din fast-food.

În urma unui apel la 112, jandarmii ajunşi acolo l-au dus pe bărbat la sediul Poliţiei, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru tulburare a ordinii şi liniştii publice, distrugere şi ameninţare. Cercetările sunt continuate de Poliţia Municipiului Tecuci.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.