Un bărbat de 41 de ani din Galaţi care ar fi consumat cocaină a accidentat trei adolescente în timp ce traversau strada pe o trecere de pietoni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 41 ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov, având direcţia de deplasare dinspre strada Ionel Fernic către strada 1 Decembrie 1918, ar fi surprins şi accidentat 3 minore, toate cu vârsta de 15 ani, cu domiciliul tot în municipiul Galaţi, care traversau strada pe marcajul pietonal.

În urma acestui eveniment, două dintre fete au suferit leziuni uşoare şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă pentru Copii Galaţi.

În urma cercetărilor poliţiştii gălăţeni au stabilit că bărbatul aflat la volan deţine permis de conducere valabil, nu a consumat băuturi alcoolice, însă la testarea drugtest a rezultat pozitiv la consumul de substanţe psihoactive - cocaină. Bărbatul urmează să fie dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.

Se va întocmi dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.