Şase percheziţii sunt efectuate, joi, de poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Galaţi, împreună cu inspectori antifraudă din cadrul ANAF la sediile şi punctele de lucru a două societăţi comerciale, din judeţul Galaţi, care au în administrare balastiere, într-un dosar de evaziune fiscală şi executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Galaţi, agent-şef principal Ciprian Teodor Stoica, se fac cercetări, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, pentru administrarea probatoriului în cadrul unui dosar penal întocmit pentru evaziune fiscală şi executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă.

Totodată, sunt desfăşurate activităţi şi pentru descoperirea de înscrisuri, bunuri şi sume de bani, provenite din activităţile ilegale ce interesează cauza, respectiv exploatarea agregatelor minerale, fără îndeplinirea condiţiilor impuse de cadrul normativ aflat în vigoare.

La activităţi participă şi poliţişti din cadrul Serviciului Criminalistic şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.