Trei bărbaţi din Galaţi sunt cercetaţi de poliţişti, fiind bănuiţi că au obţinut certificate de concediu medical despre care există indicii că ar fi false şi a căror decontare a produs un prejudiciu estimat de 200.000 de lei. S-au făcut percheziţii la trei spitale, la cabinete medicale şi la domicilii ale unor persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Galaţi, miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Galaţi au efectuat 10 percheziţii domiciliare, 9 în municipiul Galaţi şi una în comuna Independenţa, în vederea administrării probatoriului într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals.  

În urma percheziţiilor efectuate la trei spitale, cabinete medicale şi domicilii ale unor persoane, poliţiştii au descoperit şi ridicat, în vederea continuării cercetărilor, documente şi înscrisuri care au legătură cu cauza. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere. 

Potrivit sursei citate, în urma probatoriului administrat Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a dispus, faţă de cele trei persoane, măsura preventivă a controlului judiciar. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.