Patru persoane din Galaţi sunt cercetate pentru lovire, ameninţare, tulburarea liniştii publice şi influenţarea declaraţiilor, după ce în week-end au atacat un bărbat în timp ce ieşea de la vestiarele complexului Plaja Dunărea. Ulterior, doi dintre agresori ar fi încercat să îl determine pe acesta şi pe iubita sa să renunţe la plângere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, pe rolul instituţiei a fost înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări pentru loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi influenţarea declaraţiilor. 
 
În urma cercetărilor s-a stabilit că patru persoane din Galaţi au agresat fizic un alt bărbat la intrarea în complexul Plaja Dunărea, sub ochii agenţilor de pază şi ai persoanelor aflate la intrarea în complex. Cei patru agresori au aşteptat ca bărbatul să iasă împreună cu concubina sa de la vestiare şi l-au atacat pe acesta, în conflict fiind rănit şi un agent de pază care ar fi intervenit.
 
Ulterior, unul dintre agresori i-ar fi transmis victimei mai multe mesaje pe telfonul mobil în care, sub ameninţare, i-a cerut să nu anunţe organele de poliţie despre cele întâmplate.
 
De asemenea, un alt agresor i-ar fi transmis concubinei victimei mesaje text îi care îi cerea să determine victima să renunţe la plângere.
 
Procurorii Parcehetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au cerut instanţei arestarea preventivă a celor doi agresori care au încercat să  determine victimele agresiunii să nu anunţe organele de anchetă, însă instanţa a decis să îi plaseze pe cei doi bărbaţi în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Totodată, ceilalţi doi agresori implicaţi în scandal au fost plasaţi sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.