O ambulanţă care avea în funcţiune semnalele luminoase şi transporta un bolnav a accidentat mortal un biciclist, luni dimineaţă, pe DN24, între localităţile Munteni şi Tecuci, judeţul Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform IPJ Galaţi, ambulanţa, care avea în funcţiune sistemele luminoase deoarece transporta un pacient, cu direcţia de deplasare către municipiul Tecuci,  ar fi surprins şi accidentat mortal un biciclist care s-ar fi deplasat în apropierea axului drumului în acelaşi sens de mers. 

În urma impactului, biciclistul, un bărbat de 30 ani, din comuna Vânători, a decedat. Acesta nu purta nici un element reflectorizant iar bicicleta nu era echipată cu lumini sau elemente reflectorizante, în afară de catadioptrii de la pedale. În plus, zona producerii acestui accident rutier este neiluminată.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a stabili împrejurările în care s-a petrecut  accidentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.