Jandarmii din Galaţi au intervenit pentru a calma un bărbat, posibil drogat, care a devenit violent faţă de o şoferiţă, s-a urcat pe o maşină, după care, ţipând, a început să alerge printr-un sens giratoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jandarmeria Galaţi a anunţat, miercuri, că un echipaj a intervenit în urma unui apel făcut la dispeceratul unităţii, care anunţa că la ieşirea din municipiu către Tecuci un bărbat este violent faţă de o participantă la trafic, iar în momentul apelului acesta s-a urcat pe un vehicul şi a început să ţipe, după care a alergat prin sensul giratoriu,  traficul rutier fiind îngreunat.

Ajunşi acolo, jandarmii au observat echipajul unei ambulanţe, iar şoferul acesteia le-a spus că au încercat să îl calmeze pe bărbat, însă acesta a început să lovească cu pumnii şi picioarele în interiorul ambulanţei, fiindu-le imposibil să îl imobilizeze. Jandarmii au solicitat în sprijin şi prezenţa unui echipaj de poliţie, pentru dirijarea traficului rutier în zonă şi efectuarea verificărilor legale.

Bărbatul a fost imobilizat de jandarmi şi dus la Spitalul de Urgenţă pentru prelevarea probelor biologice, ulterior fiind transportat la Spitalul de Psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate de către Poliţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.