Poliţiştii din Galaţi fac cercetări pentru identificarea victimei unui accident de circulaţie produs vineri noapte, pe DE 581, la ieşire din oraşul Tecuci. Bărbatul neidentificat a fost accidentat mortal de un şofer de cetăţenie turcă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Galaţi, accidentul a avut loc în jurul orei 21.00, pe Dumul European 581, la ieşirea din municipiul Tecuci către municipiul Bârlad
În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit  că un bărbat, cu cetăţenia turcă, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu semiremorcă, înmatriculat în Turcia, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Bârlad către municipiul Tecuci, la km 24, a surprins şi accidentat mortal un bărbat, care se afla pe partea carosabilă.
 
Bărbatul decedat nu a putut fi identificat cu ocazia cercetării la faţa locului, întrucât nu avea niciun act de identitate asupra sa, vârsta aproximativă fiind cuprinsă între 50 şi 60 de ani. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Galaţi, în vederea efectuării necropsiei.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.
De asemenea, poliţiştii fac verificări pentru a stabili identitatea victimei accidentului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.